Project Ennea Ogdoa

Το Project Ennea Ogdoa είναι ένα νέο project που δημιουργήθηκε με όραμα και στόχο να παρουσιάσει νέες αλλά και remastered μουσικές παραγωγές από νέους αλλά και ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες. 

Το Ennea Ogdoa σαν Project έχει δύο στόχους και κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν το #Ennea Ogdoa Official Release και το #Ennea Ogdoa Smart.

To Ennea Ogdoa Official Release είναι το επίσημο κανάλι του Project Ennea Ogdoa και έχει ως στόχο να παρουσιάσει μουσικές παραγωγές και καλλιτεχνικά γεγονότα που θα πληρούν πάντα τα καλύτερα standar ποιότητας, έτσι ώστε η εμπειρία που θα παρέχετε στο κοινό μέσα από το κανάλι αυτό να είναι μόνο αξιόλογη.

Το Ennea Ogdoa #Smart είναι ένα κανάλι με ευρύτερο θεματολόγιο μουσικών παραγωγών και γεγονότων όπου τα standar ποιότητας δεν θα είναι τόσο αυστηρά χωρίς  όμως να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα και ο στόχος είναι παρουσιάζονται πιο light παραγωγές, νέοι καλλιτέχνες όπως και καλλιτέχνες που δεν είναι επαγγελματίες αλλά ερμηνεύουν,τραγουδούν, δημιουργούν εν τέλει μέσα άπω την ψυχή τους, karaoke τραγούδια, μουσικά tutorials, studio tips, home studio παραγωγές και γενικά μια ποικιλία μουσικών θεμάτων.


Ακολουθήστε το Ennea Ogdoa Official Release στο youtube,Social Media και σε όλες τις υπηρεσίες Streaming εδώ.


Ανακαλύψτε το Ennea Ogdoa #Smart εδώ